måndag 13 februari 2012

Jag behöver sömn!

Jag är helt slut! Min lilla sötnos blev magsjuk i lördags och sedan dess har min sömn minimerats och behovet av den maximerats! Efter att ha konsulterat mamma (the doctor) och 1177 (fantastisk service av vårt samhälle) är jag glad att jag inte slutat amma helt, eftersom det tydligen var det bästa man kunde göra i en situation som denna :)

Misstänker däremot att jag efter 2 dygns helamning kommer få hyfsat ont när hon återgår till att äta vanlig mat 3 ggr om dagen igen.

Hemtentan hade jag planerat färdigställa igår men... Kanske lyckas få ihop ytterligare några rader nu ikväll och sen äntligen få iväg den imorgon?

Bortsett från kräkfesten så hade jag en underbar helg, första hälften iallafall. Och nu när jag ligger här och försöker natta min prinsessa undrar jag när min kära vän ska uppdatera sin blogg så jag får läsa om hennes resa bland hajstimm vid Galapagos (heter det så?)?

1 kommentar:

  1. Hihi..Ja så heter det nog..Det var vad det var iallafall. Stora hajstimm,eller karavaner kan man kanske kalla det..Hoppas alla blir friska snart:) Kram

    SvaraRadera